Informatii retur - DreamStock

14 DE ZILE RETUR GRATUIT

Cum returnezi?

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu la DreamStock. Completezi formularul de retur iar noi trimitem curierul la tine. Daca esti din Bucuresti si te poti abate cateva momente din drum te asteptam la sediul nostru din Calea Dorobanți 102 – 110 Bloc 2 1Dream Parter, București 010576.

Pentru toate cele patru optiuni trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului si ca produsele trebuie sa indeplineasca cateva conditii.

Am imbunatatit considerabil procesul pentru ca stim ca uneori se intampla sa nu fii multumit 100% cu alegerea facuta: de la retur cu plata desitnata clientului la retur gratuit.

Mai mult, returnarea banilor se face rapid, sub 7 zile, iar daca te grabesti tare, in locatia noastra cu adresa mentionata mai sus, primesti banii pe loc.

Precizam ca in momentul predarii produsului sa fie ambalat in cutia cu care acesta a venit inclusiv toate accesoriile plus folie de protectie altfel acesta poate ajunge la noi in stare deplorabila si este declarat nul d.p.d.v. legal pentru primirea rambursului.

Puteti cere de suma rambursata atat un produs nou sau banii inapoi.

Formular de retur

  Transport in toata Romania

  Toate produsele vor fi transportate in orice zona a tarii pe teritoriul Romaniei

  Suport online 24/7

  Ne puteti scrie pe mail in orice moment iar specialistii nostri va vor raspunde promt

  Money return

  Retur gratuit

  Puteti returna produsul in termen de 14 zile de la momentul primirii comenzii

  0
   0
   Cosul tau
   Cosul este gol!Intoarce-te la shop!